Atelier La Perla

Svačićeva 5, Split  
tel: 021/482 440 fax: 021/482 329
 
<<12>>
Atelier La Perla nudi za Vas uvijek najnovije kolekcije vjenčanih haljina poznatih svjetskih brendova San Patrick i La Sposa, koje proizlaze iz kreatorskog tima Pronovias grupe.
Pronovias grupa trenutno je internacionalni voda u proizvodnji vjenčanica sa sjedištem u Barceloni–Španjolska.

San Patrick i La Sposa
San Patrick postoji od 1964 godine i to je bila prva PRET-A-PORTER kolekcija vjenčanica kreirana u Pronovias grupi. Prva kolekcija La Sposa prezentirana je 1974. godine, dok je devedesetih godina zabilježen veliki internacionalni rast.

San Patrick i La Sposu možete pronaći u najboljim dućanima širom svijeta i s ponosom možemo reći da smo jedan od njih.
Posjetite nas i dajte sebi slobodu i vrijeme da probate sve vjenčanice koje želite jer jedino tako možete otkriti što Vam najbolje pristaje.

Večernje haljine
Kod nas možete kupiti večernje haljine poznatih hrvatskih kreatora poput Hippy Garden, Boris Pavlin, Boudoir, Marina Design, ..., te naručiti neki model u dogovoru s našom modnom kreatoricom.

Organizacija vjenčanja
Sanjate li Vi o najljepšem danu u svom životu?!
Bilo da planirate pozvati najužu rodbinu i prijatelje, bilo da želite slavlje od 300 i više ljudi, svaki budući bračni par želi savršeno vjenčanje. Zbog toga, kad se odlučite svojoj drugoj polovici zakleti na vječnu ljubav, slijede glavobolje-organizacija vjenčanja.

Najčešće se događa da poslove oko organizacije vjenčanja morate obavljati Vi koji to proživljavate-mladenci.
Mnogo utrošenog vremena i živaca na kraju rezultira izmorenošću i lošim raspoloženjem na dan vjenčanja.
Nemojte sebi dozvoliti da Vam se osmišljavanje jednog od najvažnijih događaja u životu pretvori u noćnu moru.
Učinite baš suprotno - uživajte u tome!

Vjenčani planer
Da biste to uspjeli najvažnije je s pripremama početi na vrijeme, potražiti agenciju za organizaciju vjenčanja i
angažirati vjenčanog planera (VP). Angažiranje VP nekad je bio luksuz, danas je za mnoge parove potreba. Planiranje vjenčanja može biti komplicirano i stresno, specijalno zbog nedostatka vremena i informacija.
VP može Vas savjetovati, informirati, nadahnuti i uskladiti svaki detalj Vašeg dana. Također Vam može pomoći sastaviti vjenčani budžet, pomoći Vam uštedjeti vrijeme i novac. VP je osoba koja zamjenjuje sve mame, tate, bake, prijatelje i znance koji inače pomažu u organiziranju, te na sebe preuzima veliku odgovornost da će na dan vjenčanja sve biti besprijekorno.

On također raspolaže mnoštvom informacija kako bi mladencima ponudio što bolji izbor. Znači, na Vama je da izaberete što želite, a ostalo je na VP. Bitno je napomenuti da angažiranjem VP ne povećavate svoje troškove, naprotiv štedite vrijeme i novac. Agencije se financiraju od svojih poslovnih partnera, stoga nemojte da Vam taj dan bude prožet umorom i lošim raspoloženjem, angažirajte nas i uživajte u svom danu.

Radno vrijeme:
Pon-pet: 9-20h
Sub: 9-14h
Preporučamo rezervaciju termina na:
tel. 021/ 482 440
mob: 091 513 2525