Kare

Ruđera Boškovića 18-20, Split   map
tel: 021/470 456 fax: 021/470 208
 
Namještaj
Posuđe
Dekor

O nama:

Ono što je 1981. kao mali dućan sa regalima započelo izraslo je jako brzo u prvaka Munchenskog modernog stila življenja. „KARE Design“ dokazuje se kontinuirano kroz stalnu ekspanziju. Danas ova tvrtka zapošljava više od 300 radnika u 12 filijala u Njemačkoj i u Austriji.

Iz jednoga dućana namještaja izrastao je jedan moderni lifestyle koncept sa jedinstvenim miksom od namještaja, lampi, accessories za Vaš dom. Ukoliko netko vjeruje da se „die Wohnsinnigen“ ("ljudi sa strašću stanovanja" - dugogodišnji slogan dvaju vlasnika tvrtke) nakon svega toga žele umiriti, taj je definitivno u zabludi. Uvijek se otkriva nešto novo: novi dizajni, novi trendovi, nove mode.

Tko se za KARE interesira, taj je otvoren, tolerantan, spontan, trend-orijentiran, ima smisao za humor – i vjerojatno malkice blentav.


KARE - Filozofija

„Mehr Geschmack als Geld!“ („Više ukusa nego novca!“)

Inovacija, fleksibilnost i jedan optimalan odnos cijena/učinak, čine KARE jednim internacionalnim konceptom uspjeha.

Paleta proizvoda sastoji se od namještaja, lampi, accessories kao i poklon-ideja, orjentirana ka najnovijim trendovima, dizajnima kao i modi. Pri tome smo, zahvaljujući internacionalnom istraživanju trenda i izuzetno brzog sprovođenja ideja, u vlastitoj proizvodnji u odnosu na tržište uvijek jedan korak ispred. Da bi se ta prednost zadržala, našu kolekciju više puta godišnje aktualiziramo i konstantno nudimo novitete, pri čemu su naravno upiti od strane kupaca i tržište - putokazi. Naši suradnici su isto tako jedan vrlo važan faktor u KARE sistemu. Oni čine našu marku vjerodostojnom, prilikom čega se našim proizvodima i tvrtkom identificiraju i KARE-životni osjećaj nose sa sobom.

Za sve mlade i one koji se mladim osjećaju je KARE: TOČNO ONO ZA MENE!